Portada > Actualitat > Notícies > L'alumnat de 3r de Primària de l'Escola La Sagrera visita l'Ajuntament

L'alumnat de 3r de Primària de l'Escola La Sagrera visita l'Ajuntament

08/05/2023

Dos grups d'escolars van conèixer el Consistori de la mà de l'alcalde Francesc Bonet

Dijous passat al matí, dos grups d'alumnes de 3r de Primària de l'Escola La Sagrera van visitar l'Ajuntament de Santa Eulàlia.

L'alcalde Francesc Bonet els va guiar per les instal·lacions i va ser l'encarregat d'explicar-los el funcionament de l'Ajuntament. L'alumnat va poder conèixer què és i què fa un Ajuntament, quins projectes s'estan duent a terme al municipi i les funcions de les diferents persones que hi treballen.

Aquestes visites es duen a terme cada any. L’objectiu principal és que els alumnes coneguin el funcionament del govern local a través del seu ajuntament, l’administració i els serveis que desenvolupa, així com prendre consciència que tots els ciutadans tenen drets i deures.

Arxivat a: Educació
Visita La Sagrera
Visita La Sagrera
Visita La Sagrera
Visita La Sagrera