Portada > Actualitat > Notícies > Júlia Giménez guanya el 14è Certamen Literari de Relat Breu de la Biblioteca

Júlia Giménez guanya el 14è Certamen Literari de Relat Breu de la Biblioteca

10/05/2023

L'entrega de premis va seguir amb el sopar literari

Divendres passat, 5 de maig, al vespre, la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja va acollir l'entrega de premis de la 14a edició del Certamen Literari de Relat Breu. L'acte va anar a càrrec del director de la Biblioteca, Gerard Soler. D'entre els 22 treballs presentats, l'alumna de 1r de Batxillerat de l'Institut La Vall del Tenes, Júlia Giménez, va ser la guanyadora del certamen amb l'obra "La mort més dolça".

El segon premi va ser per Emili Amargant amb "Quins jocs més bèsties" i el tercer premi, per Ester Ventura i "El nom". Els tres guanyadors es van endur vals de diferents imports per bescanviar als comerços associats de Ronçana Comerç Actiu.

Els relats guanyadors es podran llegir íntegrament al proper número de la Revista Ronçana.

En acabat de l'acte d'entrega de premis, va tenir lloc el Sopar Literari, amb l'actuació del Teatre Nacional del Tenes i l'obra "Referents". El públic assistent va poder reviure moments històrics del segle XX amb textos, paraules i discursos que han fet història.

Arxivat a: Cultura
14è Certamen Literari
14è Certamen Literari
14è Certamen Literari
14è Certamen Literari
14è Certamen Literari
14è Certamen Literari