Portada > Actualitat > Notícies > El Ple extraordinari aprova la concertació d'un préstec que destinarà 996.000 euros a Can Naps

El Ple extraordinari aprova la concertació d'un préstec que destinarà 996.000 euros a Can Naps

18/05/2023

També aprova una modificació de crèdit per Set Comunicació i la modificació de l'Ordenança Fiscal 3

El Ple extraordinari d'aquest dimarts 16 de maig, que va tenir lloc a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja, va aprovar la concertació d'un préstec amb el Programa de Crèdit Local de la Diputació de Barcelona per un import de 1.459.908,52 euros, una part del qual anirà destinat al pagament dels terrenys de Can Naps (995.948,83 euros). El punt es va aprovar per unanimitat, igual que el punt per resoldre les al·legacions presentades per la societat Associated Investment SL i el Sr. Joan Cortés Uño, relatives al Decret d'alcaldia 2023/200.

El Ple del Consistori també va aprovar, amb els vots a favor de totes les formacions polítiques i l'abstenció de SER-CP, la successió del contracte del servei de neteja als equipaments municipals a favor de l'empresa Coral Cleaning SL. En aquest cas, l'empresa que va fer la licitació ha estat absorbida i, per tant, la contractació es fa amb aquesta nova empresa.

Amb els vots a favor de Poble Unit i Independents-ERC, l'abstenció de SER-CP i el vot en contra de C's, es va aprovar una modificació de crèdit per fer una transferència de capital a l'Organisme Autònom Set Comunicació.

Finalment, el Ple va aprovar per unanimitat la modificació de l'Ordenança Fiscal 3 Impost sobre construccions, instal·lacions i obres. El canvi al text de l'OF fa referència al valor del mòdul del Col·legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya per tal que es tingui en la data en la que es realitza la sol·licitud.

En aquest mandat, 2019-2023, s'han realitzat en total 41 plens.

Arxivat a: Alcaldia, Economia, General
Ple extraordinari maig
Ple extraordinari maig