Portada > Actualitat > Notícies > La Setmana CRÍTIC treballa el tema de la son amb l'alumnat de l'IES La Vall del Tenes

La Setmana CRÍTIC treballa el tema de la son amb l'alumnat de l'IES La Vall del Tenes

25/05/2023

És una iniciativa impulsada pel Pla de Prevenció de Drogues de la Mancomunitat de la Vall del Tenes conjuntament amb els serveis de Joventut de Bigues i Riells, Lliçà d'Amunt i Santa Eulàlia

L'alumnat d'ESO i Batxillerat de l'Institut La Vall del Tenes ha realitzat diverses activitats relacionades amb la son i el descans en el marc de la Setmana CRÍTIC. Es tracta d'una iniciativa impulsada pel Pla de Prevenció de Drogues de la Mancomunitat de la Vall del Tenes (PPD) conjuntament amb els serveis de Joventut de Bigues i Riells del Fai, Lliçà d'Amunt i La Taka de Santa Eulàlia de Ronçana.

Al llarg de la setmana passada van realitzar enquestes sobre hores de son, migdiada i problemes d'insomni i també xerrades en petits grups, centrades en les fases del son, efectes de certs consums i consells per millorar la salut. En concret, a les dinàmiques han treballat les fases i els cicles del son, els efectes que tenen el consum i l'ús de pantalles i llum blava o certes substàncies.

Des de la regidoria de Joventut de Santa Eulàlia es treballa conjuntament amb el PPD en temàtiques de salut, sexualitat, addiccions i temes relacionats.

Arxivat a: Joventut, Salut
Setmana CRÍTIC
Setmana CRÍTIC
Setmana CRÍTIC
Setmana CRÍTIC