Portada > Actualitat > Notícies > 57 alumnes de l'Institut La Vall del Tenes s'examinen de la Selectivitat

57 alumnes de l'Institut La Vall del Tenes s'examinen de la Selectivitat

08/06/2023

Més de 41.000 estudiants catalans faran les proves d'accés a la universitat, una xifra rècord

Ahir van començar les proves d'accés a la universitat, que s'allargaran fins divendres. En total, a Catalunya s'hi han matriculat 41.877 alumnes que es juguen aconseguir una plaça a la universitat. Entre ells, n'hi ha 57 de l'IES La Vall del Tenes, els quals han anat a fer les proves a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

La selectivitat va començar amb els exàmens de llengua castellana i llengua estrangera i les optatives d'anàlisi musical, ciències de la terra i medi ambient, cultura audiovisual, física i geografia. Avui és el torn d'història, dibuix artístic, llatí i matemàtiques. A la tarda es faran les proves de dibuix tècnic, història de l'art, història de la filosofia, literatura castellana i química. Demà els alumnes s'examinaran de llengua catalana, electrotècnia, fonaments de les arts, grec i matemàtiques. A la tarda es faran els de biologia, disseny, economia de l'empresa, literatura catalana i tecnologia industrial.

D'aquests exàmens en sortirà el 40% de la nota, que complementa la puntuació obtinguda als dos anys de batxillerat.

Arxivat a: Educació
Selectivitat