Portada > Actualitat > Notícies > L'actualitat dels darrers mesos, al Tornaveu 54

L'actualitat dels darrers mesos, al Tornaveu 54

21/07/2023

La revista se centra en el resultat de les eleccions municipals i en la composició del nou Consistori, amb una entrevista a l'alcalde Francesc Bonet

El número 54 del Tornaveu arribarà aquests dies a totes les llars de Santa Eulàlia de Ronçana. La publicació se centra en les eleccions municipals i inclou un reportatge amb les cares dels nous regidors i regidores de l'Ajuntament, així com una entrevista a l'alcalde Francesc Bonet. A l'apartat de la curiositat, el Tornaveu fa un repàs de les dones regidores que hi ha hagut a l'Ajuntament al llarg de la història recent, ja que l'actual Plenari és el primer que compta amb més dones que homes.

El butlletí municipal també presenta les obres i serveis finalitzats i en curs des del mes de març fins ara. Així mateix, parla dels dos grans esdeveniments del mes de juliol a Santa Eulàlia: la 13a Fira del Tomàquet i la Festa Major.

A l'apartat de Medi Ambient, la revista tracta el tema de la sequera i repassa les diferents accions que s'han dut a terme al municipi en matèria de prevenció de residus. La Festa de l'Esport és la protagonista de la imatge de portada i de la secció esportiva. L'edició 54 del Tornaveu també inclou diverses notícies culturals, de joventut i de transparència.

Finalment, com sempre, podreu fer una ullada a l'actualitat amb la secció "Santa Eulàlia en 6 tuits" i llegir els articles d'opinió de les dues formacions polítiques amb representació a l'Ajuntament.

Ja podeu llegir la versió digital del Tornaveu 54 en aquest enllaç.

Arxivat a: Comunicació, General
Tornaveu 54