Portada > Actualitat > Notícies > El PSC guanya a Santa Eulàlia a les eleccions generals del 23J i suma el 30% dels vots

El PSC guanya a Santa Eulàlia a les eleccions generals del 23J i suma el 30% dels vots

24/07/2023

La participació al municipi ha estat del 64,6%, nou punts menys respecte a fa quatre anys

La força més votada a les eleccions generals del 23 de juliol ha estat el PSC, que, a més, ha millorat els resultats obtinguts als darrers comicis. Amb el 30,02% dels vots, els socialistes s'han imposat per davant d'ERC, que ha obtingut el 16,7% dels suports, seguit de Sumar Comú (15,1%) i Junts (13,11%). Per darrere han quedat el PP, VOX, CUP, PACMA, PDeCAT, FO, PCTC i R. ZERO.

Aquesta vegada i com a tot Catalunya, hi ha hagut una davallada significativa de la participació a Santa Eulàlia, del 64,6%. En relació als darrers comicis, aquesta xifra és un 9% més baixa.

Protecció Civil, com ho ha fet en anteriors eleccions, ha estat present a l'entrada del Centre Cívic i Cultural La Fàbrica, oferint assistència a les persones que ho requerien i, especialment, acompanyament a les persones amb mobilitat reduïda.

En aquesta ocasió, a més, s'ha habilitat el servei Porta'm que va acompanyar a cinc persones des del seu domicili fins a La Fàbrica per exercir el seu dret a vot.

Arxivat a: General
Eleccions 23J
Eleccions 23J
Eleccions 23J
Eleccions 23J
Eleccions 23J
Eleccions 23J
Eleccions 23J