Portada > Actualitat > Notícies > El 31 de juliol s'obre el termini per sol·licitar l'ajut econòmic pel pagament de l'IBI 2023

El 31 de juliol s'obre el termini per sol·licitar l'ajut econòmic pel pagament de l'IBI 2023

27/07/2023

Ho poden sol·licitar fins el 29 de setembre aquelles persones de Santa Eulàlia amb risc d'exclusió social

La Regidoria de Benestar Social, juntament amb els Serveis Socials de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, obre la convocatòria d'ajuts econòmics de l'IBI per a famílies amb dificultats econòmiques. El termini per sol·licitar-lo és des del dilluns 31 de juliol al divendres 29 de setembre, ambdós inclosos, i es pot fer per via telemàtica o presencialment a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de l'Ajuntament.

La subvenció, disponible per vuitè any consecutiu, està dotada amb una partida pressupostària de 4.500 euros, el mateix import de l'any passat. Al 2022 aquesta xifra va ser més del doble que al 2021, que era de 2.000 euros. Enguany també es manté l'ajut, essent del 25% de l'import de l'IBI, amb un import màxim de 225 euros. Al 2021 es tractava d'una subvenció del 15% amb un import màxim de 200 euros.

Només se n’atorgarà un per habitatge i poden sol·licitar-lo les persones que compleixin amb els requisits de les bases específiques d’aquest ajut.

Adjunt a aquesta notícia hi trobareu les bases de l'ajut econòmic per l'IBI 2023.

Arxivat a: Benestar Social
Ajut IBI 2023

Arxius adjunts