Portada > Actualitat > Notícies > El CAP de Santa Eulàlia obrirà de 13 a 20 h del 31 de juliol a l'1 de setembre

El CAP de Santa Eulàlia obrirà de 13 a 20 h del 31 de juliol a l'1 de setembre

27/07/2023

Fora d'aquest horari, de 8 a 13 h, la població serà atesa al CAP de Bigues i Riells

El Centre d'Atenció Primària de Santa Eulàlia de Ronçana modifica el seu horari d'obertura habitual durant l'estiu. Del proper dilluns 31 de juliol al divendres 1 de setembre, ambdós inclosos, el centre obrirà de 13 a 20 h. Fora d'aquest horari, s'atendrà als usuaris del municipi al CAP de Bigues i Riells (avinguda Prat de la Riba, 54 – 93 865 90 36) de les 8 fins a les 13 h.

També es pot trubar al 061 Salut Respon, des d’on es poden realitzar tràmits administratius i resoldre problemes i dubtes de salut. Si és necessari, adreçaran a la persona al centre de salut més adient o bé activaran l’equip de professionals del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) per donar l’atenció pertinent. En cas d’emergència o risc vital, cal trucar al 112.

La programació de visites es pot fer mitjançant la central de trucades, de dilluns a divendres (no festius) de 8 a 21 h, al telèfon 93 326 89 01. També per internet al portal web citapreviasalut.cat. En cas de voler contactar directament amb el propi professional de referència, es pot fer amb l’eina digital La Meva Salut i l’eConsulta.

Arxivat a: Sanitat
Horari CAP estiu