Portada > Actualitat > Notícies > Més de 300 comensals participen al dinar de la Gent Gran i la prova de Santakavisión omple la plaça

Més de 300 comensals participen al dinar de la Gent Gran i la prova de Santakavisión omple la plaça

29/07/2023

Els concerts d'Angangas i Cocodrilo Club tanquen el segon dia de Festa Major

Ahir, divendres 28 de juliol, va ser el segon dia de la Festa Major de Santa Eulàlia de Ronçana. Després de la Missa solemne, més de 300 persones es van aplegar a La Fàbrica al dinar de la Gent Gran amenitzat amb el ball d'Ostres Ostres. La regidora de Gent Gran, Mònica Pons, i l'alcalde Francesc Bonet van donar la benvinguda als comensals i van celebrar que, un any més, es pugui celebrar aquest ja tradicional dinar.

A la tarda, l'Escola de dansa Trackdance va oferir una actuació d'estils diversos a la plaça de l'Ajuntament, amb molt bona acollida de públic. En el mateix emplaçament va tenir lloc la prova del Joc de Colors Santakavisión, retransmesa en directe per Canal SET. Totes les colles es van disputar amb molta energia i moviment aquesta prova que buscava fer un reconeixement a la música eurovisiva dels darrers anys.

Per tancar la nit festiva, la plaça va acollir també els concerts de les bandes Angangas i Cocodrilo Club amb DJ Revival Albert Malla.

Podeu veure més imatges de la jornada a la pàgina de Facebook de l'Ajuntament (fotos d'Àngel Bravo).

La Festa continua avui amb més proves del Joc de Colors, l'espectacle familiar Folkids, el concert i el ball amb l'Orquestra La Chatta, el correfoc i la crema del campanar i, a la nit, els concerts de T-Nue i La Sra. Tomasa, seguits dels DJ's Dimo & Albert Sonder i Arnau & DavidFS & Frodig. Trobareu tota la informació al programa de Festa Major.

Arxivat a: Festes, General
Festa Major 2023
Festa Major 2023
Festa Major 2023
Festa Major 2023
Festa Major 2023
Festa Major 2023
Festa Major 2023
Festa Major 2023
Festa Major 2023
Festa Major 2023