Portada > Actualitat > Notícies > El parc de Can Font acollirà de nou la Diada de l'11 de setembre

El parc de Can Font acollirà de nou la Diada de l'11 de setembre

30/08/2023

La Mancomunitat organitza la 34a Cursa Popular de la Vall del Tenes

Santa Eulàlia de Ronçana torna a celebrar enguany la Diada Nacional de Catalunya al parc de Can Font. Aquest 11 de setembre començarà a les 11 h amb la ballada de sardanes amb la Cobla Rosaleda i, seguidament, a partir de les 12 h hi haurà el ball d'homenatge i l'acte de commemoració de l'11 de setembre, amb la lectura del manifest 2023 i la tradicional ofrena floral d'associacions i entitats del municipi. L'acte està organitzat per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Santa Eulàlia amb la col·laboració de TNT, Músics de Santa Eulàlia i la Colla de Gitanes.

A primera hora del matí, a les 9 h, tindrà lloc a la XXXIV Cursa Popular de la Vall del Tenes. El recorregut que proposa la Mancomunitat, de 10 quilòmetres, sortirà de la Fundació OTA - Santa Maria del Vallès a Lliçà de Vall i finalitzarà a Pinedes del Castellet, a Santa Eulàlia. La cursa està limitada a 200 inscripcions i cal fer-ho en línia a través d'aquest enllaç.

La inscripció de 8 euros inclou servei de vestidors, assegurança, esmorzar i obsequi. Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç.

Arxivat a: Cultura
Diada 11S
Diada 11S
XXXIV Cursa Vall del Tenes

Arxius adjunts