Portada > Actualitat > Notícies > El tercer SERSONA FEST omplirà de música el parc de Can Font el dissabte 16 de setembre

El tercer SERSONA FEST omplirà de música el parc de Can Font el dissabte 16 de setembre

08/09/2023

El festival començarà a les 13 h i comptarà amb grups com Aspriu, De Cara a la Pared i Ron&Papas, entre d'altres

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, arran de la proposta Santaka Emergent Fest sorgida de l'Assemblea Jove, va estrenar ara fa tres anys el SERSONA FEST. Enguany, el festival de música es trasllada al setembre i ho fa concentrant totes les actuacions en una sola jornada.

El proper dissabte 16 de setembre el parc de Can Font acollirà la tercera edició del festival, que començarà a les 13 h amb Swing&Bossa. Tot seguit, a les 15.30 h, serà el torn d'Aspriu, que donarà pas a la jam session oberta a tots els públics de 16.45 a 18.45 h.

Blue Moon Boys encetaran els concerts de la tarda, a les 19 h, seguits d'El Pequeño Observatorio a les 20.40 h. La música de De Cara a la Pared (22.20 h) i les versions de Ron&Papas (00.10 h) seran els protagonistes de la nit. L'encarregat de tancar el SERSONA FEST 2023 serà DJ DIMEAU (01.30 h).

Durant tot el festival hi haurà servei de barra i foodtrucks.

Arxivat a: Festes
SERSONA FEST 2023
SERSONA FEST 2023
SERSONA FEST 2023