Portada > Actualitat > Notícies > La tercera edició del SERSONA FEST aplega més de 600 persones al parc de Can Font

La tercera edició del SERSONA FEST aplega més de 600 persones al parc de Can Font

19/09/2023

El festival promociona la música de proximitat amb grups de Santa Eulàlia i rodalies

El festival de música SERSONA FEST ha celebrat enguany la seva tercera edició i ho ha fet canviant-ne el format i consolidant el parc de Can Font com a ubicació idònia per als concerts. El SERSONA va sorgir arran de la proposta Santaka Emergent Fest sorgida de l'Assemblea Jove ara fa tres anys i l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana l'ha tornat a organitzat aquest 2023, però traslladant-lo al setembre i concentrant totes les actuacions en una sola jornada.

Aquest dissabte 16 de setembre va començar a les 13 h amb Swing&Bossa. Tot seguit, a les 15.30 h, va tocar Aspriu, que va donar pas a la jam session oberta a tots els públics.

Blue Moon Boys van encetar els concerts de la tarda, seguits d'El Pequeño Observatorio. La música de De Cara a la Pared i les versions de Ron&Papas van ser els protagonistes de la nit. L'encarregat de tancar el SERSONA FEST 2023 va ser DJ DIMEAU.

Durant tot el festival hi va haver servei de barra i foodtrucks.

L'organització del SERSONA FEST i el regidor de Festes, Manel Imedio, qualifiquen l'acte d'èxit rotund, ja que al llarg del dia van passar pel festival més de 600 persones, essent el concert de De Cara a la Pared l'actuació amb més afluència de públic, unes 400 persones. Imedio agraeix la tasca de grups musicals, tècnics, persones voluntàries, la brigada municipal, el MotoClub i l'equip de govern per fer possible una nova edició del festival, que any rere any adquireix major consistència i abast.

Podeu veure totes les fotografies del festival a l'àlbum de Facebook (autor: Àngel Bravo).

Arxivat a: Festes
SERSONA FEST 2023
SERSONA FEST 2023
SERSONA FEST 2023
SERSONA FEST 2023
SERSONA FEST 2023
SERSONA FEST 2023
SERSONA FEST 2023
SERSONA FEST 2023
SERSONA FEST 2023
SERSONA FEST 2023
SERSONA FEST 2023
SERSONA FEST 2023
SERSONA FEST 2023