Portada > Actualitat > Notícies > El Camí de la Rovira, tallat entre la Ctra. de Barcelona i el camí de la deixalleria a partir del 3 d'octubre

El Camí de la Rovira, tallat entre la Ctra. de Barcelona i el camí de la deixalleria a partir del 3 d'octubre

29/09/2023

El tall es deu a les obres de reparació de la calçada i durarà aproximadament un mes

El proper dimarts 3 d'octubre s'iniciaran les obres de reparació de la calçada del Camí de la Rovira, en el tram comprès entre la Carretera de Barcelona i el camí de la deixalleria. Per aquest motiu, l'accés als vehicles en aquest punt quedarà tallat.

Les vies alternatives per accedir d'un punt a l'altre són la Carretera de Barcelona, la Carretera de la Sagrera, el Camí de Caldes i el Camí de la Rovira, per la banda nord; i la Carretera de Barcelona, el carrer Mare de Déu de Montserrat i el Camí de la deixalleria, per la banda sud. Tot i així, es garantirà l'accés als usuaris del camp de futbol des de la Carretera de Barcelona. A més, es podran utilitzar les dues àrees d'estacionament de terra.

Les obres aniran a càrrec de l'empresa ENAGAS i està previst que durin un mes, aproximadament.

Arxivat a: Obres i Serveis, Urbanisme
Tall Camí de la Rovira
Tall Camí de la Rovira

Arxius adjunts