Portada > Actualitat > Notícies > La Taka i l'Assemblea Jove organitzen el torneig de LOL i el Joc del Calamar

La Taka i l'Assemblea Jove organitzen el torneig de LOL i el Joc del Calamar

05/10/2023

Les activitats de tardor van ser escollides per l'Assemblea Jove per segon any consecutiu

L'últim cap de setmana d'octubre tindran lloc les dues activitats de tardor organitzades per La Taka i sorgides de l'Assemblea Jove d'enguany.

La final de la segona edició del Torneig 1 vs 1 de League of Legends es farà a La Taka el dissabte 28 d'octubre a partir de les 17 h, amb els vuit classificats sorgits de la primera fase online del 21 d'octubre. La proposta d'activitat va ser escollida per l'Assemblea Jove amb 278 punts. Aquesta segona edició del torneig torna a ser organitzada pel mateix grup de joves que van estrenar l’activitat per primera vegada l’any passat.

Les inscripcions, per a joves a partir dels 12 anys, són gratuïtes fins el 15 d'octubre o exhaurir places i cal emplenar el formulari en aquest enllaç. Els tres primers classificats rebran premis de 100, 60 i 40 euros en Riot Points i tots els assistents a la final disposaran de berenar.

L'altra activitat de tardor és El Joc del Calamar, que també s'organitza per segon any consecutiu. Serà a partir dels 14 anys i tindrà lloc diumenge 29 d'octubre a La Fàbrica d'11 a 20 h. L'activitat va ser proposada pel mateix grup de joves que l'any passat, els que organitzaven la Santaka Zombie, obtenint 580 punts a l'Assemblea Jove 2023.

Es tracta de diversos jocs de gimcana basats en la popular sèrie televisiva sudcoreana Squid Game, amb premis valorats en 400 euros i amb sis proves eliminatòries. Les inscripcions es poden fer a través d'aquest formulari en línia.

 

Per qualsevol dubte, es poden adreçar a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o al 607936859.

 

Arxivat a: Joventut
Activitats tardor La Taka
El Joc del Calamar 2023
Torneig LOL