Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament treballa en el Pla d'actuació de mandat

L'Ajuntament treballa en el Pla d'actuació de mandat

16/10/2023

El document defineix el full de ruta del Consistori pels propers quatre anys

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha començat a treballar en la definició i posada en marxa del Pla d'actuació de mandat (PAM), un document que defineix el full de ruta del Consistori pels propers quatre anys i que permet racionalitzar les prioritats municipals d'acord amb la disponibilitat del pressupost, els serveis i els recursos humans.

La Diputació de Barcelona està oferint assessorament, formació i seguiment per tal de definir el PAM i fixar les bases per aplicar-lo. En una primera sessió, es va sensibilitzar l'equip de govern sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i, en una segona jornada, regidors i regidores van treballar en el marc estratègic, fixant la missió, la visió i els valors de l'Ajuntament i quins grans objectius es volien assolir en aquest mandat. Posteriorment, els diferents tècnics municipals i representants dels equipaments i serveis que ofereix l'Ajuntament van participar en una sessió per precisar quins objectius específics es volen complir i quines actuacions calen per arribar-hi, amb els resultats esperats a mig i/o llarg termini.

En les properes setmanes, se seguirà treballant en aquest sentit, especialment en l'alineació del PAM amb els ODS, i, finalment, es plasmarà el PAM en una plataforma web de seguiment i rendició de comptes.

Arxivat a: Alcaldia, Comunicació, Coordinació de Govern, General, Governació
PAM
PAM
PAM
PAM
PAM
PAM
PAM
PAM
PAM