Portada > Actualitat > Notícies > Obert el termini per sol·licitar els ajuts individuals d'activitats esportives del curs 2023-24

Obert el termini per sol·licitar els ajuts individuals d'activitats esportives del curs 2023-24

18/10/2023

Està destinat a infants i joves de 6 a 18 anys i es podrà demanar fins aquest divendres 20 d'octubre

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, a través de Serveis Socials, ha publicat les bases reguladores per als ajuts individuals d'activitats esportives del curs 2023-24, per a infants i joves de 6 a 18 anys (nascuts entre 2005 i 2017) empadronats al municipi i que es trobin en una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques. Els ajuts van destinats a persones que realitzin una activitat esportiva reglada a la comarca del Vallès Oriental.

Per al curs 2023-24, el període de presentació de sol·licituds acaba aquest divendres 20 d'octubre.

Trobareu tota la informació en aquest enllaç.

Amb aquests ajuts es pretén vetllar pel desenvolupament integral de les persones en l’etapa de la infància i joventut, prevenir situacions d’exclusió social a través de la pràctica esportiva, garantir la pràctica d’activitat física a les persones en l'etapa d’infància i joventut del municipi, ajudar a les famílies a fer front a la despesa econòmica que suposa la realització de l’activitat, oferir l'oportunitat als infants i joves d’adquirir i/o conèixer habilitats físiques i esportives, augmentar l’autoestima i conèixer el propi cos, i fomentar la interacció entre els infants i joves del municipi, possibilitant la inserció i socialització amb el seu entorn.

Arxivat a: Benestar Social, Esports
Ajuts individuals activitats esportives