Portada > Actualitat > Notícies > Ordre del dia del Ple Extraordinari d'aquest dijous 26 d'octubre

Ordre del dia del Ple Extraordinari d'aquest dijous 26 d'octubre

23/10/2023

El Ple porta a aprovació la modificació de les Ordenances Fiscals de 2024

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha publicat l'ordre del dia del Ple Extraordinari que se celebrarà aquest dijous 26 d'octubre a les 19 h a la Sala Pau Casals de la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja.

El Ple preveu aprovar la modificació de les Ordenances Fiscals 2024, així com una modificació de crèdit per despeses generals, la denúncia del Pacte de Condicions de Treball del personal funcionari / Conveni Col·lectiu del personal laboral i dels seus annexos i els increments salarials de 2023.

Adjunt a aquesta notícia hi trobareu l'ordre del dia complet.

Arxivat a: Alcaldia, General
Ple de setembre

Arxius adjunts