Portada > Actualitat > Notícies > Comença el compte enrere per la 10a edició dels Premis Tardor

Comença el compte enrere per la 10a edició dels Premis Tardor

31/10/2023

La gala i el sopar tindran lloc el dissabte 18 de novembre a La Fàbrica

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, Canal SET i Ronçana Comerç Actiu (RCA) ja treballen en la propera edició dels Premis Tardor, que enguany celebren els seus 10 anys. Els premis són un reconeixement a entitats, persones i empreses del municipi i tindran lloc el proper dissabte 18 de novembre a La Fàbrica.

La 10a edició dels Premis Tardor comptaran de nou amb el sopar que precedeix l'entrega de premis i que està preparat per diferents restauradors locals. Aquesta setmana, RCA desvetllarà el menú de tardor preparat per Can Farell, La Bimba, La Mama i La Sala. Els tiquets es posaran a la venda dimarts 7 de novembre a Can Ferrer.

Dilluns vinent, 6 de novembre, al SET Informa de Canal SET es donaran a conèixer els tres nominats de cada categoria, que seran set: Premi Cultural, Esportiu, Social, d'Emprenedoria i Empresa, a l'Entitat de l'any, a la Persona de l'any i el Premi d'Honor a la trajectòria. Aquest últim se sabrà dilluns 13 de novembre.

Arxivat a: Comunicació
Premis Tardor 2023
Premis Tardor 2023

Arxius adjunts