Portada > Actualitat > Notícies > Obertes les inscripcions per formar part de la Fira de Nadal del diumenge 10 de desembre

Obertes les inscripcions per formar part de la Fira de Nadal del diumenge 10 de desembre

31/10/2023

Les sol·licituds per instal·lar una parada es poden entregar fins l'1 de desembre

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, amb la col·laboració de Ronçana Comerç Actiu, ja està preparant la Fira de Nadal 2023. Enguany, se celebrarà diumenge 10 de desembre de 9 a 19 h al carrer Mare de Déu de la Salut i la plaça Onze de Setembre.

Hi haurà parades amb productes nadalencs, objectes de regal, ornaments de la llar, alimentació i productes de proximitat. També s'organitzarà un joc per buscar el tió, un vermut musical, contacontes, cantada de nadales i xocolatada, amb diferents activitats organitzades per les entitats del municipi. Com ja és tradicional, es repartirà brou per a tothom.

Aquelles persones interessades en posar una parada a la fira, poden fer-ho a través d'aquest enllaç. La data límit per formalitzar el tràmit és divendres 1 de desembre.

Arxivat a: Fires i Sector Primari, Promoció Econòmica, Promoció Local
Fira de Nadal