Portada > Actualitat > Notícies > S'obren les inscripcions per a la 3a cursa La Contracorrent

S'obren les inscripcions per a la 3a cursa La Contracorrent

31/10/2023

La prova esportiva solidària tindrà lloc diumenge 10 de desembre a les 10 h a la plaça Onze de Setembre

A partir d'avui ja estan obertes les inscripcions a la 3a edició de la cursa solidària La Contracorrent, que tindrà lloc diumenge 10 de desembre a la plaça Onze de Setembre. El canvi d'ubicació (en anteriors edicions s'havia celebrat al parc de Can Font) farà coincidir la prova amb la Fira de Nadal.

A partir de les 9 h s'entregaran els dorsals i la cursa començarà a les 10 h, amb un recorregut circular de 5 quilòmetres. Les inscripcions es poden fer anticipadament, per 5 euros, fins el 7 de desembre a través d'aquest enllaç o el mateix dia, per 10 euros.

Després dels lliuraments de trofeus, a les 11 h començaran les curses infantils, que se'n faran de tres distàncies diferents: 200m (nascuts entre 2018 i 2020), 400m (de 2015 a 2017) i 800m (de 2012 a 2014). Les inscripcions a les infantils es faran el mateix dia a partir de les 10 h i són gratuïtes, però caldrà aportar aliments envasats per Càritas.

Com a novetat, enguany s'han obert les inscripcions a la "Fila 0" per a aquelles persones que vulguin col·laborar però no participaran a la cursa. Les inscripcions tenen un cost de 5 euros i es poden fer a través d'aquest enllaç.

 
Arxivat a: Esports
3a La Contracorrent
3a La Contracorrent

Arxius adjunts