Portada > Actualitat > Notícies > El carrer de la Primavera, tallat entre els números 8 i 18 aquesta setmana per arranjament de la calçada

El carrer de la Primavera, tallat entre els números 8 i 18 aquesta setmana per arranjament de la calçada

06/11/2023

L'obra forma part d'un projecte de conservació i manteniment del paviment en diversos trams de carrers

Avui s'han iniciat les obres d'arranjament de diversos trams de la calçada al carrer de la Primavera. Les actuacions s'allargaran una setmana i, per aquest motiu, el tram del carrer comprès entre els números 8 i 18 estarà tallat al trànsit. Tanmateix, el servei de recollida d'escombraries porta a porta no s'interromprà, tot i que el punt de recollida es desplaçarà i caldrà deixar els cubells al carrer de la Primavera cantonada amb el carrer Bosc d'en Roure o amb la cantonada del carrer Piscines.

L'obra forma part d'un projecte més ampli de conservació i manteniment del paviment de la calçada de diversos trams de carrers del municipi. L'objectiu és garantir el bon estat de conservació del ferm i permetre uns nivells de confort i seguretat adequats per al trànsit de vehicles, així com la seva correcta funcionalitat i durabilitat.

També està previst arranjar la calçada del carrer Josep Maria de Sagarra (davant el número 5), del carrer Tórtora (davant els números 2 i 4) i d'un tram puntual del carrer Fontseca.

L’empresa contractista de les obres és Marsal Excavacions, SL.

Arxivat a: Mobilitat, Obres i Serveis
Tall carrer Primavera