Portada > Actualitat > Notícies > La 10a edició dels Premis Tardor ja té nominats

La 10a edició dels Premis Tardor ja té nominats

09/11/2023

Jaume Arnella, Joan Dantí i Paquita Benavides opten a ser la persona de l'any

El premi a la persona de 2023 recaurà en el romancer Jaume Arnella, el vocal del Casal de la Gent Gran Joan Dantí o la voluntària Paquita Benavides. Els tres nominats als Premis Tardor d'enguany opten a ser Persona de l'any per haver celebrat 80 anys amb nombrosos projectes musicals damunt els escenaris, en el cas d'Arnella; per la tasca a favor de la fotografia i la sardana, en el cas de Dantí; i per la vinculació al teixit associatiu, en el de Benavides.

El premi a l'Entitat de l'any serà pel Joc de Colors, la companyia Humancia o l'Associació de Veïns de Can Marquès. El Joc de Colors, que repeteix nominació en aquesta mateixa categoria, per l'organització d'una edició més participativa de la competició. Humancia, resident a l'escola de dansa Trackdance i finalista el 2021 en el premi cultural, per ser la millor companyia de carrer al Festival Sorties de Bain, a França, amb una adaptació del seu primer espectacle Ego. I l'Associació de Veïns, per la seva activitat constant i consolidada.

Els Premis Tardor, organitzats per l'Ajuntament, Ronçana Comerç Actiu i Canal SET, distingiran a persones, entitats i empreses que hagin destacat per la seva activitat en l'últim any. En aquesta desena edició, que serà ben especial i plena de sorpreses, també té com a nominats:

Premi Cultural:

 • Sí Senyor, grup de folk rural
 • Àngel Exojo, músic del grup Fades
 • Jay Events

Premi Esportiu:

 • Laia Canadell, nedadora
 • Avril Serrano, futbolista i guanyadora d'aquest premi fa dos anys
 • Marc Dantí, ciclista de BTT i nominat el 2021

Premi Emprenedoria i Empresa:

 • Lulukabaraka, empresa en línia d'accessoris per a furgonetes, camper, càmping i caravàning
 • Paula Gértel, ceramista
 • Mels de Can Monràs Nou

Premi Social:

 • Casal de la Gent Gran
 • Mariona Casanovas, responsable de Voluntariat dels Jocs Special Olympics
 • Apindep

 

Podeu veure la notícia al SET Informa de Canal SET en aquest enllaç.

Arxivat a: Comunicació
Premis Tardor 2023