Portada > Actualitat > Notícies > El Tornaveu 55 recull l'actualitat dels últims mesos

El Tornaveu 55 recull l'actualitat dels últims mesos

13/11/2023

La publicació repassa les notícies més destacades, es focalitza en els Premis Tardor i inclou una entrevista a Marta Castilla, presidenta de Canal SET

El número 55 del Tornaveu es reparteix aquests dies a totes les llars de Santa Eulàlia de Ronçana. La revista municipal se centra en els Premis Tardor, als que dedica la curiositat i l'entrevista, en aquesta ocasió a la nova presidenta de Canal SET, Marta Castilla, per ser una de les potes vertebradores dels guardons.

El butlletí també parla de l'aprovació de les Ordenances Fiscals de 2024 i presenta les obres i serveis finalitzats i en curs des del mes de juliol fins ara. Així mateix, en qüestió de mobilitat i medi ambient, la revista tracta les setmanes dedicades a aquests temes.

El Tornaveu exposa els dos grans esdeveniments del mes de juliol a Santa Eulàlia, la 13a Fira del Tomàquet i la Festa Major, juntament amb el Sersona Fest, i destaca la Fira de Nadal i la propera campanya "Santa Eulàlia s'ho val". L'edició 55 també inclou diverses notícies culturals, de joventut, d'esports i de transparència.

Finalment, com sempre, podreu fer una ràpida ullada a l'actualitat amb la secció "Santa Eulàlia en titulars" i llegir els articles d'opinió de les dues formacions polítiques amb representació a l'Ajuntament.

Ja podeu llegir la versió digital del Tornaveu 55 en aquest enllaç.

Trobareu exemplars gratuïts de la revista a l'Ajuntament, al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica i a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja.

 
Arxivat a: Comunicació
Tornaveu 55