Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia s'afegeix al 25N, Dia internacional per a l'eliminació de les violències envers les dones

Santa Eulàlia s'afegeix al 25N, Dia internacional per a l'eliminació de les violències envers les dones

13/11/2023

El programa inclou actes al llarg del mes de novembre per lluitar contra aquest tipus de violència

Les regidories de Cultura, Igualtat i Gènere i Benestar Social de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana han presentat el programa conjunt del 25N, Dia internacional per a l'eliminació de les violències envers les dones.

Els actes ja van començar aquest cap de setmana amb l'espectacle familiar "Estereotips", a càrrec de la Cia. La Pantomima, a La Fàbrica i durant tot el mes de novembre es fan tallers i activitats coeducatives a l'Institut La Vall del Tenes. A la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja es podran consultar, del 20 al 30 de novembre, diferents llibres relacionats amb el feminisme i l'eliminació de les violències cap a les dones.

La setmana vinent centrarà els actes del 25N, que s'iniciaran dimarts 21 de novembre a les 18.30 h a La Fàbrica hi haurà una xerrada sobre violència masclista a càrrec de Doblevia.

El divendres 24 de novembre serà el dia del Taller de defensa personal, que imparteix Jordi Muñoz. L'activitat s'allargarà de 17 a 19 h a La Fàbrica i cal inscripció prèvia al mateix centre cívic. En acabat, Rosa Ribas i Slow Read SER oferiran el taller "L'art en femení".

L'Hora del conte "Contes de color violeta", a càrrec d'Elena Codó, tindrà lloc dilluns 27 a les 17.30 h a la Biblioteca. Per assistir-hi, cal inscripció prèvia en aquest enllaç.

El dijous 30 de novembre, a les 19 h al Ple Ordinari a la Biblioteca, es llegirà el manifest del 25N.

Ja més endavant, però en el marc d'aquesta reivindicació, la Biblioteca organitza la trobada amb l'escriptora Gemma Ruiz per parlar de la novel·la "Les nostres mares", guanyadora del Premi Sant Jordi 2023. L'acte tindrà lloc el dijous 21 de desembre a les 19 h. Per la seva banda, La Taka celebrarà un taller de noves masculinitats, a càrrec de Connexus, el dimarts 9 de gener a les 17 h.

Arxivat a: Cultura, Igualtat i Gènere
25N
25N
25N

Arxius adjunts

  • 25N (PDF, 826 kB)
    25N
  • 25N (PDF, 904 kB)
    25N