Portada > Actualitat > Notícies > Jaume Arnella, santaeulalienc de l'Any, i Humancia, Entitat de l'Any, als Premis Tardor 2023

Jaume Arnella, santaeulalienc de l'Any, i Humancia, Entitat de l'Any, als Premis Tardor 2023

20/11/2023

Pere Duran va rebre el Premi d'Honor a la Trajectòria i Àngel Exojo, Laia Canadell, Mariona Casanovas i Mels de Can Monràs Nou van ser guardonades en les respectives categories

Aquest dissabte el Centre Cívic i Cultural La Fàbrica va acollir la 10a edició dels Premis Tardor, uns guardons que distingeixen les millors entitats, empreses i persones de l'any a Santa Eulàlia de Ronçana. Els premis van començar amb un sopar per a 250 comensals preparat per diferents restauradors locals, seguit per l'esperada gala, enguany amb moltes sorpreses per commemorar el 10è aniversari.

Els premiats de 2023 han estat:

  • Premi Persona de l'Any: al romancer Jaume Arnella, per haver celebrat 80 anys amb nombrosos projectes musicals damunt els escenaris.
  • Premi Entitat de l'Any: a la companyia de dansa Humancia, resident a l'escola de dansa Trackdance, per ser la millor companyia de carrer al Festival Sorties de Bain, a França, amb una adaptació del seu primer espectacle Ego.
  • Premi Cultural: al músic del grup Fades Àngel Exojo.
  • Premi Esportiu: a la nedadora Laia Canadell.
  • Premi Social: Mariona Casanovas.
  • Premi d'Emprenedoria i Empresa: Mels de Can Monràs Nou.
  • Premi d'Honor a la Trajectòria: Pere Duran i Gual, ramader i cantaire.

Els Tardor estan organitzats per l'Ajuntament, Canal SET i Ronçana Comerç Actiu.

Un any més, Canal SET va cobrir l'acte enregistrant la gala, que es podrà veure de forma íntegra després del SET Informa i al web https://canalset.cat/ També podreu veure al perfil d'Instagram de l'Ajuntament un recull dels millors moments a les històries destacades.

Des de l'Ajuntament es vol donar les gràcies a totes les persones que han fet possible, un any més, aquesta gala i transmetre l'enhorabona a les persones premiades.

Ja podeu visualitzar totes les fotografies a la pàgina web de Canal SET. *Autora: Elia Estrada.

Arxivat a: Comunicació
Premis Tardor 2023