Portada > Actualitat > Notícies > Compra a Santa Eulàlia i posa el rellotge a l'hora!

Compra a Santa Eulàlia i posa el rellotge a l'hora!

29/11/2023

L'Ajuntament promou una campanya per dinamitzar l'estacionament a la zona blava, on caldrà indicar l'hora d'arribada amb un temps màxim d'una hora i mitja

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, per reforçar la campanya de Nadal "Santa Eulàlia s'ho val", ha iniciat la campanya "Compra a Santa Eulàlia i posa el rellotge a l'hora!" per recordar a la ciutadania de fer un bon ús de la zona blava. D'aquesta manera, l'aparcament, sobretot al centre, serà més còmode a les zones properes als comerços i establiments, potenciant així les compres i l'ús dels serveis del poble.

L'estacionament serà gratuït i caldrà indicar l'hora d'arribada amb el rellotge de control horari que es pot recollir de forma gratuïta, a partir d'aquest divendres 1 de desembre, a l'Ajuntament o als comerços: Can Ferrer, Imma Perruquers, Òptica Duran - Centre Auditiu, Centre Beauty, Farmàcia Salayet i Farmàcia Vela. També es pot indicar l'hora amb altres rellotges o amb un paper.

El temps màxim d'estacionament serà d'una hora i mitja. L'horari de la zona blava és de dilluns a dissabte de 8 a 13 h i de 16 a 20 h i diumenges de 9 a 13 h.

Recordem que un ús responsable d’aquestes zones d’aparcament afavoreix els comerços del municipi i una utilització més racional i equitativa de l’espai públic. Alhora, un ús incorrecte de l’estacionament de vehicles a la zona blava pot comportar sancions econòmiques.

Arxivat a: General, Promoció Local
Campanya zona blava
Campanya zona blava

Arxius adjunts