Portada > Actualitat > Notícies > Alerta del Pla SEQCAT al polígon de Can Magre per un núvol fruit de barreja de productes a l'empresa Quimoprox

Alerta del Pla SEQCAT al polígon de Can Magre per un núvol fruit de barreja de productes a l'empresa Quimoprox

30/11/2023

Es recomana el confinament a les empreses del polígon i evitar acostar-se a la zona

Protecció Civil de Catalunya ha activat en fase d'alerta el Pla de risc químic SEQCAT al polígon industrial Can Magre de Santa Eulàlia per un núvol tòxic fruit de la barreja de productes químics en un dipòsit a l'empresa Quimoprox.

El núvol està dispers, però es recomana el confinament a les empreses del polígon i evitar acostar-se a la zona.

El 112 ha rebut la primera trucada a les 10.23h. En total ha atès quatre trucades relatives a aquest accident. Al lloc s'han desplaçat operatius de Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra i SEM. Bombers de la Generalitat amb 9 dotacions per neutralitzar amb aigua la fuita, controlar el flux i seguidament s'ha procedit a ventilar la nau. El vessament s'ha diluït amb aigua i ha quedat controlat al voltant de les 11.07h.

El Sistema d'Emergències Mèdiques ha activat dues unitats terrestres, l'equip conjunt SEM- Bombers, i dues unitats de la Unitat d'Intervenció i Suport. El SEM està atenent cinc persones afectades l’estat de les quals és lleu.

Des de l'Ajuntament es recomana seguir les indicacions de Protecció Civil i de les autoritats, així com mantenir-se informat a través dels canals oficials.

Arxivat a: Alcaldia, General, Medi Ambient
Alerta SEQCAT