Portada > Actualitat > Notícies > Dilluns vinent s'iniciaran les obres de millora de la seguretat viària del Camí de Caldes, entre el Camí de Can Costa i el Camí del Mas

Dilluns vinent s'iniciaran les obres de millora de la seguretat viària del Camí de Caldes, entre el Camí de Can Costa i el Camí del Mas

04/12/2023

S'adequarà una vorera pel pas de vianants en aquest tram i, mentre durin les obres, el trànsit es veurà afectat

El proper dilluns, 11 de desembre, començaran les obres de millora de la seguretat viària del Camí de Caldes, entre el Camí de Can Costa i el Camí del Mas, de manera que s'adequarà la vorera al pas de vianants en aquest tram.

Tot i que es garantirà l'accés en tot moment, les obres afectaran la mobilitat de vehicles i de vianants a la zona. Quan es treballi en el tram de vorera entre el Camí de Can Costa i el Camí de Can Met, es desviarà el trànsit que va en direcció Caldes pel Camí de Can Met. Posteriorment, en el tram entre el Camí de Can Met i el Camí del Mas, es donarà pas alternatiu als vehicles amb semàfors provisionals.

A partir de demà, s'instal·laran casetes d'obra i aplec de material a la zona d'aparcament propera al Camí de Can Costa i a l'esplanada al costat de l'IES.

La durada prevista de les obres de dos mesos, aproximadament, i l’empresa contractista és Materials Servimat, SL.

Arxivat a: Obres i Serveis, Urbanisme
Vorera Camí de Caldes
Vorera Camí de Caldes
Vorera Camí de Caldes
Vorera Camí de Caldes
Vorera Camí de Caldes
Vorera Camí de Caldes
Vorera Camí de Caldes