Portada > Actualitat > Notícies > Obertes les inscripcions per al taller de memòria dirigit a majors de 60 anys

Obertes les inscripcions per al taller de memòria dirigit a majors de 60 anys

13/12/2023

Les sessions tindran lloc els dimarts d'11.30 a 13 h a La Fàbrica del 9 de gener al 19 de març

La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha obert el període d'inscripcions per formar part del taller de memòria dirigit a persones més grans de 60 anys empadronades al municipi. Aquest taller és gratuït i tindran preferència aquelles persones que no l'hagin fet mai.

El taller consisteix en realitzar exercicis pràctics d'estimulació dels diferents tipus de memòria, rebre explicacions sobre el funcionament de la memòria, dur a terme tècniques de respiració i relaxació i adquirir tècniques d'automassatge.

Les sessions tindran lloc al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica tots els dimarts d'11.30 a 13 h. El taller tindrà lloc del 9 de gener al 19 de març de 2024. Les persones interessades poden fer la inscripció a La Fàbrica, a Serveis Socials de l'Ajuntament i al Casal de la Gent Gran.

Arxivat a: Benestar Social, Gent Gran
Taller de memòria
Taller de memòria

Arxius adjunts