Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament publica l'Anuari de 2023 i el Calendari de 2024

L'Ajuntament publica l'Anuari de 2023 i el Calendari de 2024

18/12/2023

Durant aquests dies ja s'estan repartint a totes les llars de Santa Eulàlia

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha editat, un any més, l'Anuari de 2023 i el Calendari de 2024, que ja s'han començat a repartir a totes les llars del poble.

El Calendari inclou les festes i activitats previstes per l'any vinent. La 20a edició del Calendari es titula "Deu anys fent tardor" i està dedicat al 10è aniversari dels Premis Tardor, uns guardons emblemàtics al poble que es van celebrar el passat 18 de novembre. El regidor de Comunicació, Sergi Castro, explica a la salutació que "aquest calendari és un homenatge als Premis Tardor i a totes les persones que en cadascuna de les edicions han posat de la seva part per fer-los possible". Castro assegura que les imatges "representen totes les peces que s'encaixen a la perfecció per fer dels Premis Tardor una nit màgica cada any", especialment a l'organització, formada per l'Ajuntament, Canal SET i Ronçana Comerç Actiu.

El fotògraf Àngel Bravo ha estat l'encarregat de fer les imatges i una vuitantena d'empreses del municipi han col·laborat en la seva edició.

Juntament amb el Calendari es reparteix l'Anuari 2023, l'almanac del teixit associatiu que arriba a la 61a edició. La publicació fa un repàs a l'activitat de les associacions al llarg de l'any i compta amb una imatge a la portada de la Font de Sant Cristòfol. La persona protagonista de l'entrevista és Josep Casanovas Barbany, qui va ser agutzil de l'Ajuntament durant 34 anys. Als seus 99 anys, explica que feia de carter, d'agutzil, de conductor, donava corda al rellotge del campanar... i va estar darrere de les primeres edicions de l'Anuari Local. Ja podeu consultar l'Anuari en format digital en aquest enllaç.

Arxivat a: Comunicació
Anuari 2023 i Calendari 2024