Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament romandrà tancat els dies 25 i 26 de desembre i 1 de gener i les tardes dels dijous 28 de desembre i 4 de gener

L'Ajuntament romandrà tancat els dies 25 i 26 de desembre i 1 de gener i les tardes dels dijous 28 de desembre i 4 de gener

18/12/2023

La Fàbrica també tindrà un horari especial per les festes de Nadal i Reis i la Biblioteca tancarà del 23 de desembre al 7 de gener

Amb motiu de les festes de Nadal i Reis, l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana tancarà els festius: dilluns 25 i dimarts 26 de desembre i dilluns 1 de gener. Alhora, tancarà les tardes del dijous 28 de desembre i la del 4 de gener.

El Centre Cívic i Cultural La Fàbrica tancarà els festius 25 de desembre i 1 i 6 de gener, així com diumenge 7 de gener. El 24 i el 31 de desembre estarà obert fins les 17 h i el 26 de desembre obrirà a la tarda pel Quinto de Nadal. No hi haurà cursos del 22 de desembre al 5 de gener.

La Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja estarà tancada del 23 de desembre al 7 de gener, ambdós inclosos. Durant la setmana del 2 al 5 de gener es realitzaran obres de millora al vestíbul. La bústia de retorn 24 h també estarà tancada durant aquest període.

Arxivat a: Comunicació, General
Horaris desembre
Horari Nadal i Reis Ajuntament
Horari Nadal i Reis La Fàbrica
Horari Nadal i Reis Biblioteca

Arxius adjunts