Portada > Actualitat > Notícies > Ordre del dia del Ple Extraordinari d'aquest dijous 21 de desembre

Ordre del dia del Ple Extraordinari d'aquest dijous 21 de desembre

18/12/2023

El Ple tindrà lloc a les 18 h a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha publicat l'ordre del dia del Ple Extraordinari d'aquest dijous, 21 de novembre, que tindrà lloc a les 18 h a la sala Pau Casals de la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja.

Es porta a aprovació el conveni entre l'Ajuntament i la Sociedad General de Aguas de Barcelona S.A.U. per a la recaptació de la taxa del servei de clavegueram en el rebut de l'aigua i l'acord definitiu de modificació i aprovació de les Ordenances Fiscals 2024.

Adjunt a aquesta notícia hi trobareu l'ordre del dia complet.

Arxivat a: Alcaldia, General
Ple novembre

Arxius adjunts