Portada > Actualitat > Notícies > Un miler de persones desafien la pluja i reben els Reis a La Fàbrica

Un miler de persones desafien la pluja i reben els Reis a La Fàbrica

12/01/2024

La Cavalcada es va haver d'anul·lar i totes les activitats es van traslladar al Centre Cívic

Melcior, Gaspar i Baltasar, tot i la pluja que va caure divendres a la tarda, no es van oblidar dels infants de Santa Eulàlia de Ronçana. La Cavalcada es va haver d'anul·lar a darrera hora, però Ses Majestats van rebre la clau per obrir totes les cases del poble i deixar-hi els regals, de la mà de l'alcalde Francesc Bonet a La Fàbrica. A continuació, els nens i nenes del poble els van fer entrega de les cartes i els van poder saludar en persona. Mentrestant, Ronçana Comerç Actiu va organitzar una xocolatada popular, que va comptar amb més de 1.000 persones.

Abans, els Reis van visitar la gent gran del municipi, fent parada a la residència de Santa Eulàlia i la residència La Vall.

Des de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana i la Regidoria de Festes es vol agrair la col·laboració i participació de totes les persones, entitats i comerços que van fer possible, un any més, la festa de Reis.

Arxivat a: Festes
Reis 2024
Reis 2024
Reis 2024
Reis 2024
Reis 2024
Reis 2024