Portada > Actualitat > Notícies > Del 16 al 18 de gener es preveu tallar el tram del Camí de Caldes entre la C-1415b i el carrer Lledó per les obres del pas semafòric

Del 16 al 18 de gener es preveu tallar el tram del Camí de Caldes entre la C-1415b i el carrer Lledó per les obres del pas semafòric

15/01/2024

El calendari podria patir variacions en funció de la previsió meteorològica

Del dimarts 16 al dijous 18 de gener està previst tallar al trànsit el tram del Camí de Caldes comprès entre la C-1415b i el carrer Lledó, degut a l'asfaltat i pintat del nou pas de vianants. Tot i així, els treballs són susceptibles de canvis en funció de la previsió meteorològica.

Es desviaran els vehicles pels carrers contigus al Camí de Caldes i, per tal de donar fluïdesa en els dos sentits de circulació, quedarà prohibit estacionar en ambdós costats dels carrers:

  • Vallespir, entre la C-1415b i el carrer Vallbona
  • Vallbona, entre el carrer Vallespir i el Camí de Caldes
  • Lledó
  • Llardó

Tanmateix, les parades d'autobús ubicades al Camí de Caldes, a l'alçada dels números 189 i 200, estaran inoperatives. La parada més propera se situa al Camí de Caldes cantonada amb el carrer Maspujols.

En relació al servei d'escombraries del porta a porta, els habitatges situats al lateral de la carretera entre els números 37 i 49 caldrà que aquests tres dies deixin els cubells sobre la vorera ubicada al xamfrà de la carretera amb el carrer de la Vall. Per a la resta d'habitatges de la zona, el servei habitual no es veurà afectat.

Des de l'Ajuntament agraïm als usuaris habituals d'aquest voral la comprensió i paciència per les molèsties que es puguin ocasionar.

La nova vorera entre el Camí de Caldes i la carretera 1415-b i el gual adaptat del carrer de la Muntanya i del carrer Montseny, al lateral de la carretera, ja estan finalitzats. Un cop acabats els treballs previstos per la setmana vinent, restarà executar la instal·lació del semàfor i moure un pal de telefonia.

Arxivat a: Mobilitat, Obres i Serveis, Urbanisme
Tall Camí de Caldes