Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament sorteja 10.000 euros a la campanya "Santa Eulàlia s'ho val" amb RCA

L'Ajuntament sorteja 10.000 euros a la campanya "Santa Eulàlia s'ho val" amb RCA

15/01/2024

Les 95 persones guanyadores podran bescanviar els vals de diferents imports als comerços locals

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana i Ronçana Comerç Actiu (RCA) van realitzar dijous al migdia el sorteig de la campanya "Santa Eulàlia s'ho val", la qual reparteix un total de 10.000 euros en vals per bescanviar als comerços del municipi. L'Ajuntament contactarà telefònicament amb les persones guanyadores perquè puguin recollir els seus premis.

Les 95 butlletes premiades es podran gastar del 22 de gener al 29 de febrer de 2024. No es poden canviar per diners en efectiu i cada val s'ha de gastar en la seva totalitat en una sola compra. Els premis es distribueixen en 40 premis de 50 euros, 35 premis de 100 euros, 15 premis de 200 euros i 5 premis de 300 euros.

Els comerços adherits a la campanya, que també es poden consultar al document adjunt a aquesta notícia, són: Beauty, Bugaderia, Can Burguès, Can Maranges, Carnisseria i xarcuteria Santa Eulàlia, Electricitat Casals, Estanc Can Vila Nou, Farmàcia Montserrat Vela, Farmàcia Núria Salayet Pompido, Imma Perruquers, Institut Odontològic Ronçana, Jordi Jovani Corominas, Küru-Küru, Laia Bonet Perruquers, L'Era Agrobotiga, Lola Burguer, Marketpinsos, Natura by Carles Pina, Òptica Duran - Centre Auditiu, Papereria Merceria Can Ferrer, Petro Santa Eulàlia, Pròxim Supermercat La Sala, Restaurant La Mama, Tot Pilates, Uni Home i Vanel Design.

El sorteig es va celebrar dijous 11 de gener de 2024 a les 13 h a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja, per part de l'Ajuntament i de Ronçana Comerç Actiu. El sorteig es va fer entre les 2.750 butlletes dipositades als comerços i serveis del municipi.

Arxivat a: Promoció Econòmica, Promoció Local
Sorteig SER s'ho val
Sorteig SER s'ho val
Sorteig SER s'ho val

Arxius adjunts