Portada > Actualitat > Notícies > Més de 150 persones assisteixen a l'11a Festa de l'Acordió

Més de 150 persones assisteixen a l'11a Festa de l'Acordió

22/01/2024

Van actuar-hi cinc solistes i una banda, provinents d'arreu de Catalunya

L'11a Festa de l'Acordió va aplegar més de 150 persones aquest dissabte al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica, essent una de les edicions amb un públic més nombrós. L'acte va ser presentat, com en anteriors ocasions, per Roser Canals i va reunir cinc solistes i una banda, convertint l'acte en un dels referents a nivell català.

Els protagonistes de la nit van ser els acordionistes Hans Möller, de Bigues i Riells; Jordi Bruguera, de Barcelona; Víctor Gómez, de Sabadell; Pep Vancell, de Berga, i Ferran Martínez, de Sabadell, que van estar acompanyats del grup Sa Trumfa des Godai, de Mataró. La formació, que consta de dos acordions, flauta, clarinet, uquelele i cantant, ja ha participat de la festa en anteriors ocasions.

Arxivat a: Cultura
11a Festa de l'Acordió
11a Festa de l'Acordió
11a Festa de l'Acordió