Portada > Actualitat > Notícies > Ordre del dia del Ple Ordinari d'aquest dijous 25 de gener de 2024

Ordre del dia del Ple Ordinari d'aquest dijous 25 de gener de 2024

22/01/2024

El Ple porta a aprovació una Ordenança per regular els usos de l'aigua en situació de sequera i les bases reguladores per a l'adjudicació d'habitatge jove en règim de lloguer

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha publicat la convocatòria del Ple Ordinari d'aquest dijous 25 de gener de 2024, que tindrà lloc a les 19 h a la sala Pau Casals de la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja.

El Ple preveu aprovar inicialment l'Ordenança municipal reguladora de les mesures aplicables a l’abastament d’aigua potable i als usos de l’aigua en situació de sequera, així com les bases reguladores i la convocatòria per a l’adjudicació dels habitatges joves en règim de lloguer.

La resta de punts de l'ordre del dia inclouen l'aprovació del Compte General 2022 de l'Ajuntament i Set Comunicació, ratificar l'acord de ple nomenament del Jutge de Pau substitut i l'aprovació de l'Addenda 2024 al conveni de desplegament de l'atribució de l'exercici de la competència de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana de gestió de residus municipals i dels residus comercials al Consorci per a la Gestió dels del Vallès Oriental.

Adjunt a aquesta notícia hi trobareu l'ordre del dia complet.

Podeu seguir el Ple en directe al canal de Youtube de l'Ajuntament.

Arxivat a: Alcaldia, General
Ple gener

Arxius adjunts