Portada > Actualitat > Notícies > Mor David Duran, ex-regidor de l'Ajuntament de Santa Eulàlia

Mor David Duran, ex-regidor de l'Ajuntament de Santa Eulàlia

25/01/2024

Va ser regidor de 2002 a 2007 per CiU, formant part del govern durant el primer any

Mor David Duran i Viaplana, qui va ser regidor a l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana l'últim any del mandat 1999-2003, amb les carteres de Cultura, Esports, Informació, Promoció i Participació Ciutadana. Va entrar al Ple Ordinari del 29 de maig de 2002 en substitució del regidor Lluís Galobart i Duran. Al mandat 2003-2007 va ser cap de l'oposició per CiU.

David Duran va ser una persona molt involucrada en les activitats i entitats del poble, especialment conegut per ser el propietari de la Pastisseria d'en David, que va tancar fa pocs mesos per la seva jubilació.

La vetlla tindrà lloc al Tanatori de Granollers avui a partir de les 15 h. La cerimònia es farà a la Parròquia de Riells del Fai demà a les 11 h.

L'Ajuntament fa arribar el condol a familiars, amics i coneguts.

Arxivat a: General
David Duran