Portada > Actualitat > Notícies > L'Oficina Jove arrenca un nou any amb el servei d'assessorament i acompanyament laboral a La Taka

L'Oficina Jove arrenca un nou any amb el servei d'assessorament i acompanyament laboral a La Taka

01/02/2024

Des de la regidoria de Joventut es manté el conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental per donar continuïtat al servei d'orientació juvenil cap a l'emancipació (de 16 a 35 anys)

La Irene, orientadora especialitzada en treball i ocupació juvenil, visita quinzenalment el municipi per atendre les demandes i els dubtes de joves d’entre 16 i 35 anys (reserva cita). Les orientacions presencials es concentren els dijous cada dues setmanes en horari de 15 a 19 h al Punt Jove La Taka (plaça de l’Ajuntament, 2). L’Oficina Jove descentralitzada també ofereix acompanyament en altres horaris a municipis veïns de la comarca (com Caldes de Montbui i l'Ametlla del Vallès, entre d’altres) i de forma telemàtica.

El servei d’orientació sociolaboral juvenil que s’ofereix a Santa Eulàlia de Ronçana és un servei proporcionat per l’Oficina Jove del Vallès Oriental. Un servei de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, gestionat pel Consell Comarcal del Vallès Oriental amb la col·laboració de l’Ajuntament de Granollers, que es caracteritza per ser un espai d’orientació, assessorament i acompanyament per a les persones joves del Vallès Oriental. La descentralització de l’Oficina Jove busca assolir l’equilibri territorial a la comarca i, alhora, concentrar els esforços dels serveis locals de joventut, unificant les tasques de prospecció i mantenint una borsa de treball àmplia, dinàmica i actualitzada. D’aquesta manera, l’Àrea de joventut consolida el projecte “Anem per feina”, per a la millora de l’ocupació juvenil i l’accés al món laboral. A més, el conveni de col·laboració permet donar un impuls a la borsa de treball “Vallès Jove”, política també prevista al Pla Local de Joventut 2022-2026.

Quins dies pots gaudir d'aquest servei?

Prèvia reserva a La Taka (607936859), les dates del primer semestre de 2024 són:

  • Febrer: dijous 1, 15 i 29
  • Març: dijous 14
  • Abril: dijous 11 i 25
  • Maig: dijous 9 i 23
  • Juny: dijous 6 i 20

Què et pot oferir el servei sociolaboral si tens entre 16 i 35 anys?

  • Eines per l’autoconeixement professional: L’adolescència és una etapa de canvis, on et fan decidir el teu futur i molts cops no és gens fàcil saber com fer-ho. El primer pas és tenir eines per saber com som i saber-ho relacionar amb com és el món laboral i quina oferta formativa hi ha. Coneixes totes les professions actuals i les seves condicions laborals?
  • Definir el teu perfil competencial per a la recerca de feina: Avui en dia, el món laboral està deixant enrere contractar a les persones per les seves titulacions i hi ha una tendència cada cop més forta en contractar a través dels perfils competencials de les persones.
  • Acompanyament en la recerca de feina: T’acompanyem en l’elaboració del teu currículum, de la carta de presentació, t’oferim informació dels diferents canals de recerca de feina, etc. A més, comptem amb una borsa de treball propia, publiquem les ofertes a www.vallesjove.cat i a les xarxes socials com Instagram i/o LinkedIn.
  • Suport emocional en la cerca professional i/o laboral: Trobar feina o escollir una professió comporta experimentar diferents emocions negatives. T’acompanyem en aquest procés de gestió.
  • Suport en la gestió de tràmits: Donar-te d’alta al sistema Cl@ve, IdCat, Xarxa Xaloc, SOC (DARDO, Garantia Juvenil), beques, etc.

 

Podeu demanar cita a través del formulari de contacte (fes click aquí) i també enviar consultes via WhatsApp al 607936859 o per correu electrònic escrivint a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Joventut
Servei d'orientació laboral
Servei d'orientació laboral 2024