Portada > Actualitat > Notícies > La primera campanya de donació de sang de l'any compta amb 45 donants

La primera campanya de donació de sang de l'any compta amb 45 donants

12/02/2024

16 van ser donants de plasma

La campanya de donació de sang de 2024 ha començat amb força. A la jornada de dijous 8 de febrer al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica, un total de 45 persones van donar sang i 16 van donar plasma. Tot i que aquestes xifres són inferiors a la majoria de campanyes de donacions de l'any passat, cal tenir en compte que aquesta primera jornada era només en horari de tarda.

Des de l'Ajuntament i el Banc de Sang i Teixits es fa una crida a seguir participant a les campanyes de donació de sang per mantenir el ritme de donacions. La propera campanya de donació de sang serà dijous 11 d'abril.

En les sis campanyes de 2023, en total es van fer 347 donacions de sang i 99 de plasma.

Per a més informació, podeu visitar la pàgina web de donarsang.

Arxivat a: Sanitat
Campanya donació de sang