Portada > Actualitat > Notícies > El Tornaveu 56 analitza el pressupost de 2024 i se centra en la sequera

El Tornaveu 56 analitza el pressupost de 2024 i se centra en la sequera

18/03/2024

La revista municipal inclou una entrevista a Carlos Marco, ambientòleg i president de l'Associació de Veïns de Can Marquès

L'edició número 56 del Tornaveu arribarà en els propers dies a totes les llars de Santa Eulàlia de Ronçana. La publicació fa un anàlisi del pressupost de 2024 i fa un repàs a les obres i serveis més destacats previstos per enguany. Alhora, presenta el Pla d'Actuació de Mandat 2023-2027 i parla de la convocatòria d'habitatge jove.

El butlletí municipal se centra en un dels temes que més preocupen actualment com és la sequera i en parla amb Carlos Marco, ambientòleg i també president de l'Associació de Veïns de Can Marquès.

El Tornaveu presenta la propera edició de la fira Lliga't a la Terra, prevista pel dissabte 20 d'abril i fa un repàs a les diferents activitats que s'han dut a terme en els últims mesos des de les regidories de Festes i Cultura.

Finalment podreu fer una ullada ràpida a l'actualitat a la secció "Santa Eulàlia en titulars" i llegir els articles d'opinió de les dues formacions polítiques amb representació a l'Ajuntament.

Ja podeu llegir la versió digital del Tornaveu 56 en aquest enllaç.

Arxivat a: Comunicació
Tornaveu 56