Portada > Actualitat > Notícies > Es recupera la Comissió de Cultura després de 13 anys

Es recupera la Comissió de Cultura després de 13 anys

18/03/2024

La iniciativa, inclosa al PAM 2023-2027, pretén promoure l'activitat cultural i de les entitats al poble

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha reactivat la Comissió de Cultura, amb una primera reunió que va tenir lloc a principis de mes a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja.

La regidora de Cultura, Anna Montes, va explicar que la trobada espera "compartir inquietuds i propostes" i que està oberta a altres persones i entitats que s'hi vulguin sumar. A la primera reunió de la Comissió hi van assistir una trentena de persones representants de les entitats culturals de Santa Eulàlia, a més de tècnics de l'Ajuntament i responsables polítics.

Un dels reptes d'aquesta Comissió és la creació d'unes rutes culturals per recuperar el patrimoni històric del poble, incloent-hi equipaments, masies, serveis, habitatges i persones. Alhora, pretén crear un arxiu fotogràfic i preservar l'arxiu de Canal SET. La regidora Anna Montes va apuntar que "el patrimoni és un tresor per a les noves generacions i seria important que representants de la Comissió de Cultura formin part d'un grup de treball que tiri endavant aquestes iniciatives".

La Comissió de Cultura es va iniciar l'any 2003, però ara es torna a engegar després d'una parada de 13 anys. Aquesta reactivació està inclosa dins el Pla d'Actuació de Mandat 2023-2027.

Podeu veure la notícia emesa a Canal SET.

Arxivat a: Cultura
Comissió de Cultura