Portada > Actualitat > Notícies > Ordre del dia del Ple Ordinari d'aquest dijous 21 de març de 2024

Ordre del dia del Ple Ordinari d'aquest dijous 21 de març de 2024

18/03/2024

Es porten a aprovació el Document Únic de Protecció Civil Municipal (DUPROCIM) i el Pla d'Envelliment Actiu de Santa Eulàlia de Ronçana (2023-2027)

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha publicat l'ordre del dia del Ple ordinari que se celebrarà aquest dijous 21 de març a les 19 h a la sala Pau Casals de la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja.

El Ple porta a aprovació dues modificacions de crèdit, les tarifes del servei de subministrament d'aigua potable, la delegació a favor de la Diputació de Barcelona de la competència de selecció de personal temporal Tècnic/a auxiliar de Biblioteca i els increments retributius addicionals de 2023.

Alhora, es preveu aprovar inicialment el Document Únic de Protecció Civil Municipal (DUPROCIM) i el Pla d'Envelliment Actiu de Santa Eulàlia de Ronçana (2023-2027).

També es porten a aprovació dues mocions: una de suport a la pagesia, presentada pels grups municipals de Poble Unit i Independents-ERC, i una per un Consorci de la xarxa pedalable del Vallès Oriental, presentada per I-ERC.

Adjunt a aquesta notícia hi trobareu la convocatòria completa.

Arxivat a: Alcaldia
Ple gener

Arxius adjunts