Portada > Actualitat > Notícies > El Consell Social es reuneix i se centra en el Pla d'envelliment

El Consell Social es reuneix i se centra en el Pla d'envelliment

26/03/2024

L'Ajuntament ha començat a treballar en la Cartera de serveis que s'ofereixen a la ciutadania

El passat 5 de març va tenir lloc la trobada del Consell Social de Santa Eulàlia, que va reunir un total de 26 persones. Entre elles, representants de l'equip de govern i de l'oposició, responsables d'entitats i equipaments socials, personal tècnic del Consistori i representants d'altres serveis.

En l'àmbit de la gent gran es va parlar del Pla d'envelliment, el projecte intergeneracional i l'elaboració de la Cartera de serveis, també la de Serveis Socials en la regidoria de Benestar Social. Pel que fa a solidaritat i cooperació, es va presentar el grup de voluntariat i el fet de ser un municipi d'acollida. El Consell d'Infància i les campanyes de civisme van centrar el punt basat en educació comunitària i civisme i la coeducació i les accions contra la violència de gènere, el d'igualtat i gènere. En l'àmbit de joventut, es va exposar la convocatòria d'habitatge jove.

Arxivat a: Benestar Social
Consell Social
Consell Social