Portada > Actualitat > Notícies > Una vintena de famílies s'uneixen al registre de compostaires

Una vintena de famílies s'uneixen al registre de compostaires

26/03/2024

L'Ajuntament té compostadors disponibles per altres famílies que vulguin fer compostatge casolà

Una vintena de famílies de Santa Eulàlia s'han iniciat en el compostatge casolà, a través de la iniciativa que cada any engega l'Ajuntament per ampliar el número de compostaires del poble.

Aquestes famílies van rebre una sessió de formació on se'ls va explicar què posar al compostador i com combinar les diferents restes orgàniques de casa, tant de la cuina com del jardí, per tal que funcioni per si sol i obtenir compost de qualitat per fer servir com adob a l'hort o al jardí.

Les noves incorporacions signen un conveni de cessió indefinit amb l'Ajuntament, amb l'únic compromís de fer servir el compostador. A més, aquestes famílies comptaran amb la bonificació del 15% de la taxa d'escombraries, si ho demanen anualment fent una instància.

L'Ajuntament disposa encara d'alguns compostadors per cedir a altres famílies que vulguin fer compostatge casolà. Aquelles persones que hi estiguin interessades, poden escriure un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Medi Ambient
Compostaires