Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament presenta la nova app municipal

L'Ajuntament presenta la nova app municipal

24/04/2024

L'aplicació és gratuïta i posa a l'abast de la ciutadania tota la informació del consistori i de Santa Eulàlia

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana estrena una nova app oficial, gratuïta i disponible tant per a dispositius iOS com Android. L'aplicació permet consultar les notícies i actes de l'agenda des del mòbil, d'una manera còmoda i clara. També ofereix la possibilitat d'accedir ràpidament als tràmits municipals, així com a la pàgina web de l'Ajuntament, de Canal SET i a la Guia Comercial. Alhora, les persones usuàries poden fer arribar qualsevol incidència i disposen d'un accés directe de descàrrega a l'app de Residus.

El llançament d'aquest nou canal de comunicació vol fomentar la participació ciutadana i acostar el Consistori a la ciutadania, seguint en la línia de la modernització dels canals de comunicació disponibles i el foment de la transparència municipal. Se seguirà treballant per ampliar les funcionalitats de l'app i donar servei a veïns i veïnes de Santa Eulàlia.

Aquelles persones que tinguin dificultats per instal·lar-la i/o fer-la servir, el dimarts 7 de maig a les 18.30 h al Casal de la Gent Gran es farà una sessió de formació oberta a tothom per resoldre dubtes.

Un nou canal d'incidències

La nova app ofereix una via directa per contactar amb l'Ajuntament i informar de qualsevol incidència a la via pública, l'enllumenat, el servei del Porta a Porta de recollida d'escombraries o qualsevol altre tema d'interès municipal. L'app permet adjuntar una fotografia geolocalizada i fer seguiment de les incidències entrades.

Per fer servir aquesta eina, caldrà registrar-se com a usuari. Si es vol informar d'una incidència des d'un ordinador, es pot fer a través d'aquesta pàgina web.

Avisos i notificacions personalitzades

En el moment de fer el registre com a usuari, caldrà definir una ubicació. Si bé l'app no té activada cap opció de rastreig, aquesta informació servirà per rebre avisos personalitzats, com el tall de carrers o subministraments (electricitat i aigua) i notificacions d'emergències.

Aquestes notificacions podran gestionar-se des del propi perfil de cada usuari, així com la configuració preferida.

 

Podeu descarregar-vos l'app de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana en aquests enllaços: iOS i Android.

Arxivat a: Comunicació, General
Nova app
Nova app
Nova app
Nova app
Nova app
Nova app
Nova app
Presentació app

Arxius adjunts