Portada > Ajuntament - Seu Electrònica > Serveis > Catàleg de serveis > Joventut > Oficina Jove: servei d'assessorament i acompanyament laboral

Oficina Jove: servei d'assessorament i acompanyament laboral

La Irene, orientadora especialitzada en treball i ocupació juvenil, visita quinzenalment el municipi per atendre les demandes i els dubtes de joves d’entre 16 i 35 anys (reserva cita). Les orientacions presencials es concentren els dijous cada dues setmanes en horari de 15 a 19 h al Punt Jove La Taka.

 

Què et pot oferir el servei sociolaboral si tens entre 16 i 35 anys?

  • Eines per l’autoconeixement professional: L’adolescència és una etapa de canvis, on et fan decidir el teu futur i molts cops no és gens fàcil saber com fer-ho. El primer pas és tenir eines per saber com som i saber-ho relacionar amb com és el món laboral i quina oferta formativa hi ha. Coneixes totes les professions actuals i les seves condicions laborals?
  • Definir el teu perfil competencial per a la recerca de feina: Avui en dia, el món laboral està deixant enrere contractar a les persones per les seves titulacions i hi ha una tendència cada cop més forta en contractar a través dels perfils competencials de les persones.
  • Acompanyament en la recerca de feina: T’acompanyem en l’elaboració del teu currículum, de la carta de presentació, t’oferim informació dels diferents canals de recerca de feina, etc. A més, comptem amb una borsa de treball propia, publiquem les ofertes a www.vallesjove.cat i a les xarxes socials com Instagram i/o LinkedIn.
  • Suport emocional en la cerca professional i/o laboral: Trobar feina o escollir una professió comporta experimentar diferents emocions negatives. T’acompanyem en aquest procés de gestió.
  • Suport en la gestió de tràmits: Donar-te d’alta al sistema Cl@ve, IdCat, Xarxa Xaloc, SOC (DARDO, Garantia Juvenil), beques, etc.

 

Podeu demanar cita a través del formulari de contacte (fes click aquí) i també enviar consultes via WhatsApp al 607936859 o per correu electrònic escrivint a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Servei d'orientació laboral 2024
Servei d'orientació laboral 2024
Servei d'orientació laboral 2024
Servei d'orientació laboral 2024