Servei de Joventut

El Servei de Joventut té com a missió treballar pels joves de Santa Eulàlia de Ronçana, amb l’objectiu que aconsegueixin la màxima autonomia com a persones i, alhora, assumeixin responsabilitats com a membres actius del poble i la societat.

Les eines que oferim a Santa Eulàlia són tots aquells recursos generats a través de les polítiques de Joventut a nivell local, comarcal o nacional i tot allò que generin els mateixos joves, veritables protagonistes i motor d’aquestes polítiques. Sense ells i elles no es podrien posar en pràctica, per tant, el Servei de Joventut treballa amb i per als joves.

Destaquem el projecte de pressupostos participatius joves que s’organitza desde l’any 2006, les diferents assessories especialitzades (laboral, salut, acadèmica, associacionisme, mobilitat) i La Taka Punt Jove, que és el lloc on està ubicat físicament el Servei de Joventut i d’on sorgeixen i es coordinen les diferents iniciatives i serveis.

El Pla Local de Joventut 2017-2021 és el document on es troba tota la planificació pel que fa les polítiques de joventut de Santa Eulàlia.

Us convidem a visitar també la pàgina web www.lataka.cat on podreu trobar informació actualitzada.