Portada > Ajuntament - Seu Electrònica > Serveis > Catàleg de serveis > Sanitat > Servei de recollida d’animals perduts o abandonats a la via pública

Servei de recollida d’animals perduts o abandonats a la via pública

- En cas que trobeu un animal de companyia perdut o abandonat a la via pública cal que truqueu a la policial local (93 844 64 64) que us atendrà els 365 dies de l’any les 24 hores.

En cas que l’animal tingui el xip identificador, el seu propietari rebrà una trucada de la policia local per tal que el reculli a les seves dependències. Si l’animal no té xip, o bé si no ha estat possible contactar telefònicament amb el propietari, l’animal serà recollit per la protectora i traslladat a les seves instal·lacions, on romandrà ben atès fins que pugui ser recuperat o bé adoptat. Per recuperar l’animal, el propietari haurà de trucar a les oficines de la protectora i allà l’informaran dels passos a seguir per a la recuperació.

- En cas que hagueu perdut el vostre animal de companyia, o bé voleu adoptar-ne un, truqueu al telèfon de la protectora d’animals APAG Granollers que ens dóna servei (93 840 27 77). L'horari d'atenció al públic és:

- De dilluns a divendres de 10 a 13.30h i de 16.30 a 19h via telefònica/telemàtica.

- De dilluns a divendres d'11 a 13.30h i de 17 a 19h presencialment al centre.

- Caps de setmana i festius de 10 a 13.30h via telefònica/telemàtica.

- Caps de setmana i festius d'11 a 13.30h presencialment al centre.

- Festius a Granollers (l'Ascenció 14 de maig i Festa Major 27 d'agost) d'11 a 13.30h al centre.

El centre està obert al públic durant tot l'any excepte els dies d'Any Nou, Reis i Nadal. Tot i no estar obert al públic, el servei de recollides i el funcionament diari del centre estan actius.

Arxius adjunts